Aanbod Club Bushi - Club Bushi

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In onze club wordt niet het traditionele Jiu-Jitsu beoefend maar zijn er ook invloeden uit Kempo, Karate, Close Combat, Thai Boks en pure Selfdefence technieken.
De gevechtsport is de laatste jaren enorm gewijzigd gezien de toename van agressiviteit in onze maatschappij en hierdoor gezocht wordt naar efficiente technieken om zich te behelpen in een noodsituatie. Krijgskunst en realiteit is een groot verschil geworden.
Ons doel is niet om gevechtsmachines te verwezenlijken doch om zelfzekerder te worden en te kunnen omgaan met geweld, want een vermeden gevecht blijft een gewonnen gevecht.
We beschikken in ons club tevens over drie politieleden die veel ervaring hebben met het omgaan met conflicten en geweldsituaties.
Vaak gaan we naar allerlei stages en nationale trainingen van de BKO-Federatie waar nieuwe efficiente technieken worden aangeleerd die bruikbaar kunnen zijn in de relatiteit.

Daarnaast heerst in onze club een toffe, kameraadschappelijke sfeer en na de training blijven we steeds gezellig napraten in onze kantine, waar een pintje nog betaalbaar is. Ook worden er alternatieve activiteiten georganiseerd waaraan de leden kunnen deelnemen.

Als dit aanbod u bevalt en u bent 10
jaar of ouder, mag u gerust eens vrijblijvend langskomen om de sfeer op te snuiven.  

De trainingen gaan door op woensdagavond vanaf 20u30 tot 22u en op zaterdag van 14u tot 15u30


Meer info? Secretariaat@clubbushi.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu